Skrevet d. 07 jun 2014

Catering steder i Helsingør

Hvis der skal holdes fest, hvor der skal serveres mad, vælger rigtigt mange at uddelegere opgaven omkring netop dette. Det kan være til en kro, restaurant, catering-leverandør eller lign. Netop den sidste løsning, catering-leverandører, bliver mere og mere populære at bruge.

På denne side vil vi liste nogle af de forskellige catering-virksomheder, som kan levere til hovedstadsområdet. Der findes nok flere, end du umiddelbart tror, men flere af disse catering-virksomheder ligger nødvendigvis heller ikke i Helsingør – De tilbyder blot at levere maden i Helsingør.

“Mad&Mad” tilbyder både buffet og luksus buffet. Rigtigt mange catering-virksomheder har fokus på buffeter, og for rigtigt mange selskaber vil det også helt klart være den mest rigtige løsning på maden. Benytter man sig af en buffet, vil man være sikker på, at der vil være noget mad til alle, og at der på den måde ikke er nogen, der bliver utilfreds med den mad, de får serveret.

“Schackenborg Slotskro” er en meget velrenommeret kro, men også en rigtig god løsning, hvis du har brug for catering til brylluppet eller noget tapas. Schackenborg Slotskro specialiserer sig i, at lave dansk og fransk mad. Netop dette mix af køkkener, er super spændende, da man både kan smage den klassiske danske mad, men med de små detaljer, som findes i det franske køkken.

“Nordens Catering” har rigtigt mange forskellige muligheder for lækker mad. De har kvalifikationer i både det franske, italienske, amerikanske og danske køkken. Du kan altså, stort set, få lige præcis den mad du ønsker, hos Nordens Catering.

Der findes en del flere løsninger for catering i Helsingør, men her har vi altså samlet tre af dem, som anses for at være nogen af de rigtigt gode. Du er mere end velkommen til selv, at sondere terrænet for catering-løsninger i Helsingør, men vil du hellere bare finde en god og pålidelig leverandør, kan du med fordel besøge en af de sider, der samler alle catering-leverandører på én side.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *