Skrevet d. 21 mar 2016

I Helsingør går man ikke sulten i seng

Bor du i Helsingør og er sulten? Så skal du læse med her! Vi er nemlig så heldige, at kende til en hel del lækre restauranter i byen. Og nej, det er ikke kun pizzeriaer, vi snakker om. Helsingør kan nemlig byde på så meget andet end dét. Her kan man nemlig finde mad fra flere af verdens lande, som simpelthen smager så godt, at man virkelig ikke må gå glip af denne udsøgte fornøjelse. Så hvis du ikke allerede har smagt noget af det kinesiske, indiske, italienske, kurdiske eller vietnamesiske, så har du hermed chancen. Der er nok retter til et par dage, der skal prøves.

Men hvis du ikke er så meget til det anderledes udenlandske, så har byen jo altså også noget af det lækreste grillmad og pizzaer, som man kunne tænke sig. Så man er i hvert fald sikret ikke at gå sulten i seng, når man først har fået mad fra en af de forskellige restauranter i Helsingør.

Også som Take Away

Når vi nu snakker om alle de lækre restauranter med det alt for lækre mad, så skal vi jo også lige huske at nævne, at man faktisk ikke behøver at møde op på restauranterne, for at nyde godt af deres lækkerier. De fleste tilbyder nemlig også Take Away, der bliver leveret hjem til dig eller hvor end du nu ønsker det. Så hvis du ligger og er småsløj, ikke har tid eller overskuddet bare ikke lige er der til et restaurantbesøg, så hæng ikke med mulen. Du skal bare give den ønskede restaurant et kald, så er vi sikre på, de gerne vil hjælpe dig på vej med at få maden leveret. Se, dét er da fedt!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *